Skip to content

Royal Grass, de ideale ondergrond voor je huisdier

Kunstgras is veilig en zeer geschikt voor huisdieren

Ben je op zoek naar de ideale ondergrond voor jou en jouw huisdier in de tuin? Dan is een prachtig groen gazon van Royal Grass zéker een goede optie om in overweging te nemen.

Een aantal voordelen van kunstgras in een tuin met huisdieren zijn:

  • Het is een 100% veilige ondergrond voor jouw huisdier.
  • Géén last meer van kuilen en gaten in het gazon.
  • Géén modderpoten die het huis viesmaken.
  • Ontlasting kan eenvoudig verwijderd worden en het gazon kan eenvoudig schoongemaakt worden.
Kunstgras voor huisdieren | Royal Grass | Veilig kunstgras

Kunstgras is 100% veilig voor huisdieren

Royal Grass kunstgras is 100% veilig voor jouw hond, kat, konijn of ander huisdier.

Veel huisdieren hebben de neiging om overal aan te snuffelen en te likken. Daarom vinden wij het extra belangrijk dat ons kunstgras veilig is van giftige en schadelijke stoffen.

100% veilig volgens de NEN-EN-71-3 normering
De NEN-EN-71-3 normering is een Europese standaard die de veiligheid van speelgoed waarborgt. Deze normering garandeert dat producten die veilig uit de test zijn gekomen, niet schadelijk zijn voor de gezondheid van huisdieren (én kinderen) wanneer zij deze per ongeluk binnenkrijgen.

Alle kunstgrassen van Royal Grass zijn uitvoerig getest door een SGS op de aanwezigheid van giftige en schadelijke stoffen. Wij kunnen met trots zeggen dat alle kunstgrassen van Royal Grass 100% veilig zijn bevonden.

Huisdieren kunnen dus heerlijk spelen en ravotten op Royal Grass kunstgras, zonder dat dit een gevaar zou kunnen vormen voor hun gezondheid.

Géén last van kuilen en gaten in het gazon

Een groot voordeel van kunstgras is dat honden en andere huisdieren niet in het kunstgras gaan graven.

Met een natuurlijk gazon krijg je al snel kuilen en gaten in het gazon met gravende en spelende huisdieren. Omdat de ondergrond bij een kunstgrasgazon anders is opgebouwd dan bij een natuurgazon, en huisdieren niet zomaar door het kunstgras heen kunnen, heb je hier geen last van. Wij raden namelijk aan betonbrekerzand te gebruiken als ondergrond bij kunstgas. Dit scheidt een hele andere geur uit dan de ondergrond die wordt gebruikt bij een natuurgazon. Deze geur maakt het voor honden en andere huisdieren niet aantrekkelijk om te gaan graven.

Géén modderpoten meer in huis

Ons kunstgras is zeer waterdoorlatend en droogt snel op. Royal Grass laat gemiddeld tot 60 liter water per vierkante meter per minuut door. Water sijpelt dus snel de ondergrond in, wat als groot voordeel heeft dat er geen modderig gazon ontstaat en je geen modderpoten in huis krijgt.

Met een gazon van kunstgras kunnen huisdieren na een regenbui weer snel spelen en ravotten op het gazon!

Ontlasting kan gemakkelijk verwijderd worden

Heeft jouw huisdier zijn behoeftes op het kunstgras gedaan? Géén zorgen! Kunstgras verkleurt niet en is gemakkelijk schoon te maken.

Hoe verwijder ik de ontlasting van mijn huisdier?
Verwijder de ontlasting zo snel mogelijk en spoel de plek goed na met een ruime hoeveelheid lauw water. Het is belangrijk om genoeg water te gebruiken om eventuele geurvorming te voorkomen.

Circulair kunstgras Royal Grass | Circulariteit

Ga ook voor duurzaam!

‘Wij kunnen van ons snij-afval, en uiteindelijk ook van het verouderde kunstgras, weer nieuw kunstgras maken!’

In Nederland en België hebben wij verschillende inzamelpunten waar ons ‘kunstgrasafval’ en snij-afval gratis ingeleverd kan worden door tuinprofessionals en particulieren.

Wij zorgen er vervolgens voor dat het ingeleverde kunstgrasafval gerecycled wordt tot nieuwe producten zoals o.a. nieuw Royal Grass kunstgras. Met de PlayOn maak je naast een bewuste keuze in kwaliteit, ook een bewuste keuze in duurzaamheid.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Naam
Ik wil...
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0