Skip to content

Uitleg poolrichting van kunstgras

Uitleg poolrichting van kunstgras

Bij het aanleggen van kunstgras, moet je rekening houden met een legrichting. Deze aanwijzing levert vaak extra vragen op dus graag lichten we dit nader toe. De juiste legrichting zie je direct als je het gras uitrolt. Vele soorten kunstgras hebben duidelijk een mooie en minder mooie kant. Daar moet je rekening mee houden wanneer je het kunstgras installeert. Daar waar je het meeste zit, moet je kijken naar de mooie kant van het kunstgras.

Zorg dat je daar rekening mee houdt als je kunstgras besteld. Laat je goed adviseren! Het is vrij eenvoudig om de juiste afmeting van de rollen te bestellen, je hoeft ze daarvoor niet van te voren gezien hebben. Als basis neem je de plaats vanaf waar je het meest op het gras kijkt. Dit kan de woonkamer zijn of het terras. Vervolgens meet je de breedte op. Deze afmeting is de basis voor de rollen. De rollen grastapijt worden geleverd op 2 of 4 meter breed. Is jouw gazon op dit punt 5,5 meter breed? Dan heeft u een rol nodig van 4 meter en 2 meter breed. Voor de lengte neem je de lengte van het gazon.

Heb je interesse? Wil je graag een afspraak maken met een Royal Grass® dealers voor prijzen en mogelijkheden? Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder.

Meer inspiratie

Royal Grass® fans vertellen

Kunnen wij jou helpen?

Vragen of opmerkingen?

Bel +31 (0) 413 71 29 07 of mail info@royalgrass.be en onze customer service staat je graag te woord.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrassnlbe of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0