Skip to content

Kunstgrascentrum (Kijktuin) Lauwe

Kunstgrascentrum Kijktuin te Lauwe

Al sinds 2008 de Belgische
Royal Grass expert

Kunstgrascentrum is dé plek waar ze al jarenlang met veel liefde voor het vak aan de slag gaan met het realiseren van jouw droomtuin. Bij Kunstgrascentrum staat voorop dat het resultaat perfect aansluit bij de wensen en verwachtingen van de klant.

De professionele en ervaren medewerkers staan voor je klaar om jouw droomtuin te verwezenlijken. Met een uitgebreide selectie van Royal Grass® kunstgrasproducten uitgelicht in hun prachtige showtuin in België zal een bezoek niet voor niks zijn. Mede dankzij de prachtig aangeklede kijktuin krijg je een realistisch beeld van hoe mooi kunstgras kan zijn.

Bezoek kijktuin
Kunstgrascentrum heeft een hoofdkantoor in Torhout en Oostende met op beide plekken een prachtige kijktuin. Ook in Lauwe en Middelkerke zijn twee prachtige kijktuinen te vinden.

De kijktuin in Lauwe is altijd vrij te bezoeken. Het is namelijk een onbemande showtuin waar je op elk moment van de dag terecht kan. Voor advies kun je het beste contant op nemen met Kunstgrascentrum door te bellen naar +32 (0)472 76 37 79

Kantoor Oostende (8400)
Torhoutsesteenweg 628

Kantoor Torhout (8820)
Ringaertstraat 20

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrassnlbe of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0