Skip to content

Kunstgrascentrum Oostende

Kunstgrascentrum te Oostende

Al sinds 2008 de Belgische
Royal Grass expert

Kunstgrascentrum te Oostende is dé plek waar ze al jarenlang met veel liefde voor het vak aan de slag gaan met het realiseren van jouw droomtuin. Bij Kunstgrascentrum staat voorop dat het resultaat perfect aansluit bij de wensen en verwachtingen van de klant.

De professionele en ervaren medewerkers staan voor je klaar om jouw droomtuin te verwezenlijken. Met een uitgebreide selectie van Royal Grass® kunstgrasproducten uitgelicht in hun prachtige showtuin in België zal een bezoek niet voor niks zijn. Mede dankzij de prachtig aangeklede kijktuin krijg je een realistisch beeld van hoe mooi kunstgras kan zijn.

Bezoek kijktuin
Kunstgrascentrum heeft een hoofdkantoor in Torhout en Oostende met op beide plekken een prachtige kijktuin. Ook in Lauwe en Middelkerke zijn twee prachtige kijktuinen te vinden.

Let op! De kijktuin in Oostende is enkel te bezichtigen tijdens kantooruren en bij voorkeur op afspraak. Neem contact op met Kunstgrascentrum door te bellen naar +32 (0)59 55 08 60 of mail naar info@kunstgrascentrum.be voor het maken van een afspraak. 

 

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrassnlbe of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0