Skip to content

Royal Grass Pro Glue – Lijm

Royal Grass Pro Glue

Lijm voor het maken van naadverbindingen in kunstgras

Waarom kiezen voor Royal Grass Pro Glue?

Onze kit/lijm is uitgebreid getest met de backing van onze kunstgrassen om een optimale hechting van de naadverbindingen te kunnen garanderen.

Het gebruik van andere kit kan onbekende reacties veroorzaken bij temperatuurschommelingen, wat mogelijk leidt tot het openklappen van naden bij intensief gebruik van het gras. Daarom raden we ten zeerste aan om onze Royal Grass Pro Glue te gebruiken voor het maken van een goede en duurzame verbinding van naden.

Onze kit/lijm wordt altijd gebruikt in combinatie met de Royal Grass nadenband.

Waar heb je de lijm voor nodig?

Je gebruikt de kit voor het maken van naadverbindingen, kleine reparaties of verlijming bij het insnijden van palen, bomen of andere obstakels. Bij het maken van een naadverbinding in het kunstgras kun je ervoor kiezen de naad vast te lijmen of vast te plakken met tape. Wanneer je ervoor kiest de naadverbinding vast te lijmen raden wij aan Royal Grass Pro Glue te gebruiken.

Hoeveel lijm heb je nodig?

Met één kitspuit heb je voldoende lijm om een naadverbinding te maken in een stuk kunstgras van ongeveer 2,5 meter lang*.

*Deze schatting is berekend met de kitspuitmondjes van Royal Grass.

Kunstgras kitten | Royal Grass®

Waar en hoe kan ik de lijm bestellen?

Royal Grass Pro Glue is verkrijgbaar bij alle Royal Grass dealers. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Royal Grass dealer en geef jouw bestelling door.

Afvalverwerking:
Het afval van de gebruikte kit wordt beschouwd als restafval en kan worden afgevoerd volgens de geldende afvalverwerkingsrichtlijnen.

Meest gestelde vragen

Het wordt aanbevolen om kunstgras stevig te verankeren met behulp van bodemankers en in te strooien met instrooizand. De bodemankers zorgen voor extra stabiliteit van het gazon en de naden. Het zand verzwaart het kunstgrasgazon waardoor deze stabieler ligt.

Het zand zorgt voor meer stabiliteit aan het kunstgras, waardoor het gazon niet zomaar ‘beweegt’. Bovendien ondersteunt het de kunstgrasvezels, waardoor deze minder snel plat gaan liggen en de levensduur van het gazon wordt verlengd. Geen zorgen, je ziet het zand niet liggen, omdat de zandkorrels tussen de grassprieten vallen.

Wij raden aan om onze producten in te strooien met Royal Grass instrooizand van 0.5 mm tot 1.0 mm. De hoeveelheid zand is afhankelijk van het type product en de vezelhoogte van het kunstgras.

Nee, wij werken met een wereldwijd netwerk aan dealers. Zij hebben vaak een voorraad aan Royal Grass® producten, kunnen snel leveren en je eventueel ontlasten met de installatie van het kunstgras (dit verschilt per dealer). Vind hier jouw dichtstbijzijnde dealer of neem contact met ons op.

Royal Grass® fans vertellen

Kunnen wij jou helpen?

Vragen of opmerkingen?

Bel +31 (0) 413 71 29 07 of mail info@royalgrass.be en onze customer service staat je graag te woord.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrassnlbe of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0