Skip to content

Royal Grass PlayOn

Royal Grass PlayOn | Speelgras | kunstgras voor in speeltuinen

Royal Grass® PlayOn

‘Playgras met een natuurlijke look’

De Royal Grass PlayOn is een speciaal ontwikkeld speelgras dat perfect gebruikt kan worden voor sportvelden, speeltuinen en andere speel- en sportplekken.

Veilig voor kinderen & huisdieren
Alle kunstgrassen van Royal Grass worden getest volgens de NEN EN-71-3 normering en zijn 100% veilig bevonden. Dit houdt in dat alle kunstgrassen van Royal Grass, inclusief de PlayOn, geen schadelijke of giftige stoffen bevatten. Wanneer kinderen en/of huisdieren per ongeluk ons kunstgras binnenkrijgen, heeft dit dus geen negatieve invloed op de gezondheid.

NEN EN-1176 
De PlayOn is grondig getest volgens de voorgeschreven methodes en biedt hiermee, naast een duurzame & mooie ondergrond, ook een bewezen veilige en valdempende ondergrond voor kinderen.

Belijning speelgras | Royal Grass PlayOn

Belijning PlayOn

De Royal Grass PlayOn is ook verkrijgbaar als belijning in de kleuren: wit, geel, rood en blauw. De belijning is verkrijgbaar in rollen van 0,5 meter breed bij 12,5 meter lang.

De Royal Grass PlayOn  is verkrijgbaar in rollen van 4 meter breed x 25 meter lang.

Zorgeloos en veilig spelen, met de kwaliteit die jij van Royal Grass gewend bent. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

HIC waarde

Lekker spelen en ravotten gaat vaak samen met vallen en opstaan. Met de Royal Grass PlayOn kun je een goede valdempende ondergrond creëren waar kinderen veilig op kunnen spelen en ravotten.

HIC-Waarde
Met de HIC waarde geef je de maximale valhoogte aan waarbij het risico op letsel als aanvaardbaar wordt geacht. Afhankelijk van de dikte van de shockpad die je onder het kunstgras plaatst kun je met de PlayOn een ondergrond creëren met een HIC waarde van 1,28 meter tot maximaal 2,80 meter.

NEN-EN 1177 gecertificeerd
De Royal Grass PlayOn is succesvol getest volgens de NEN EN-1177 normering, die specifieke eisen stelt aan de valdemping van speelondergronden.

Naast dat de PlayOn een duurzame en natuurlijk ogende oplossing is als speelondergrond, bevestigt deze certificering dat de PlayOn (i.c.m. shockpads) ook een bewezen veilige ondergrond is voor in speeltuinen en sportveldjes.

Circulair kunstgras Royal Grass | Circulariteit

Circulair kunstgras

Ga ook voor duurzaam!

‘Wij kunnen van ons snij-afval, en uiteindelijk ook van het verouderde kunstgras, weer nieuw kunstgras maken!’

In Nederland en België hebben wij verschillende inzamelpunten waar ons ‘kunstgrasafval’ en snij-afval gratis ingeleverd kan worden door tuinprofessionals en particulieren.

Wij zorgen er vervolgens voor dat het ingeleverde kunstgrasafval gerecycled wordt tot nieuwe producten zoals o.a. nieuw Royal Grass kunstgras. Met de PlayOn maak je naast een bewuste keuze in kwaliteit, ook een bewuste keuze in duurzaamheid.

Neem contact met ons op

Naam
Ik wil...
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0