Skip to content

ReaDY Technologie

Bij Royal Grass streven wij al sinds de oprichting in 2003 naar het ontwikkelen van het meest natuurlijke en het meest duurzame kunstgras dat er is.

Één van de technologieën die ons heeft geholpen ons kunstgras nog meer te laten ogen als natuurgras is de ReaDY technologie, geïntroduceerd in 2015. ReaDY staat voor Realistic Directional Yarn. In de praktijk betekent dit dat iedere vezel een realistische, eigen richting heeft.

Natuurlijke 'groeirichting'

Wanneer je een natuurlijk grasveld van dichtbij bekijkt, zie je dat iedere grasspriet een andere richting op groeit. Met de ReaDY technologie is het ons gelukt de kunstgrasvezels óók een natuurlijke groeirichting te geven.

Hoe werkt de ReaDY technologie?

Bij de productie van ons kunstgras worden de kunstgrasvezels zo bewerkt dat er een ‘natuurlijke groeirichting’ wordt gecreëerd. Zo ontstaat er een natuurlijke look.

De volle en weelderige look die wordt gecreëerd, mede door de ReaDY technologie, brengt ons kunstgras ’tot leven’ en zorgt er natuurlijk voor dat ons kunstgras qua look bijna niet van natuurgras te onderscheiden is.

Van alle kanten mooi

Traditioneel kunstgras is vaak recht en staat vaak één kant op, waardoor je meestal slechts vanuit één hoek van je tuin van een mooi gazon kunt genieten.

De ReaDY technologie zorgt ervoor dat het kunstgras van alle kanten mooi is, doordat de grassprieten alle kanten op wijzen. Dit zorgt voor een natuurlijkere uitstraling en maakt het dus mogelijk om vanuit verschillende posities in je tuin te genieten van een prachtig groen gazon.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0