Skip to content

V-Shape Technologie

V-Shape technologie

In 2005 introduceerden wij de V-Shape technologie. Een technologie die niet alleen de natuurlijke vorm van natuurgras nabootste, maar ook de kwaliteit van onze producten naar een hoger niveau tilde door de vele functionele eigenschappen.

Onze V-Shape technologie, toegepast op de vezelstructuur van ons kunstgras, betekende een keerpunt binnen de kunstgraswereld.

V-Shape | Royal Grass

Tot in de puntjes net zoals moeder natuur

‘Natuurlijke V-vorm’

 

We hebben de natuurlijke grasspriet onder een vergrootglas gelegd en letterlijk tot in de puntjes bestudeerd.

Wij kijken namelijk graag naar het beste én mooiste: ‘moeder natuur’.

Wanneer je een natuurlijke grasspriet van dichtbij bekijkt, zie je namelijk dat de natuurlijke vorm van een grasspriet een V-Vorm is. Over de lengte van de grasspriet zie je een ruggengraat die wat dikker is.

Door dit element, in combinatie met de V-vorm, te kopiëren naar onze kunstgrasvezels creëerden wij onze eerste stap naar kunstgras dat bijna niet van natuurgras te onderscheiden is.

V-Shape

Functionele eigenschappen

‘Veerkrachtig’

 

De natuurlijke V-vorm in combinatie met de verstevigende ruggengraat zorgen daarnaast ook voor veerkracht, waardoor het gras beter en langer rechtop blijft staan.

Wanneer het gazon na verloop van tijd toch platter is gaan liggen, kun je het gazon weer eenvoudig nieuw leven inblazen door deze op te borstelen met een harde bezem of borstelmachine. Dit komt naast de V-Shape ook door de keuze van duurzame en hoogwaardige grondstoffen, wat ‘Royal Grass’, ‘Royal Grass’ maakt.

 

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0